Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om våra tjänster, priser, eller har någon annan fundering? Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

E-mail: info@crcc.se
Telefon: +46 735 74 15 95

Hör av dig om du vill veta mer

Vill du veta mer om våra tjänster, priser, eller har någon annan fundering? Skicka gärna dina frågor i formuläret så återkommer vi med svar inom kort.

Genom att klicka på ”skicka” accepterar du vår policy för hantering av personuppgifter

 

Policy för hantering av personuppgifter

L & M Creutz Coaching & Consulting AB (hädanefter kallat Creutz Coaching & Consulting) hanterar data i enligt med Europaparlamentets och rådets förordning 2016/679 (Allmän Dataskyddsförordning/GDPR).

Anförtrodda uppgifter är de som du angivit i formuläret på denna websida, eller skickat till oss via t ex e-mail. Exempel på anförtrodda uppgifter är: förnamn, efternamn, e-postadress och telefonnummer..

Anförtrodda uppgifter som samlas in av Creutz Coaching & Consulting används endast för att följa upp och ge dig svar på dina önskemål och frågor och kommer inte delas med en tredje part.

I databehandling ingår tillgång, skapa, spara, ändra, radera och registrering av uppgifter. Databehandlingen är en verksamhet kopplad till Creutz Coaching & Consultings hemsida. Hemsidan är utvecklad av och driftas av The Generation AB. De kontaktuppgifter som skickas via kontaktformulär sparas ej hos The Generation, utan skickas direkt till Creutz Coaching & Consulting.

Skyddande av personuppgifter
Säkerheten för dina personuppgifter är en prioritet hos oss. Vi skyddar dina personuppgifter och efterföljer gällande lagstiftning.

”Lena Creutz är den bästa coachen! Vill du uppnå ett mål, välj Lena!”

Ayan

”Jag ger mina varmaste rekommendationer till Creutz Coaching och Consulting”

Karolina

”Det har varit mycket inspirerande och givande att bli coachad av Lena.”

Susanne