Om Creutz Coaching & Consulting

Så jobbar vi

Vi utgår alltid ifrån varje kunds unika behov och förutsättningar. När du anlitar oss får du det som utlovas och mer därtill. Det viktigaste för oss är att du känner dig nöjd och trygg i alla delar i vårt samarbete och att vi tillsammans uppnår det resultat som du önskar.

Om Lena Creutz

Drivkraften

Vägen till att starta Creutz Coaching & Consulting och börja arbeta som konsult och coach har varit allt annat än spikrak. I mina tidigare roller har jag arbetat inom olika områden. Det som alltid lockat är dock människorna; deras drivkrafter, förmågor, personligheter och känslor. Idag är jag glad att med handen på hjärtat kunna säga att jag har det bästa jobbet i världen! Arbetet som coach och konsult innebär ju att jag får möjligheten att stötta människor och organisationer i deras utveckling – varje dag!

 

Formella erfarenheter

I botten är jag civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm (inriktning Organisation och Ledarskap), ICF-diplomerad coach, Certifierad i Pussel Disc (beteendestilsanalys), samt utbildad inom Acceptance Commitment Training (ACT). Jag har idag mångårig erfarenhet av att utveckla, utbilda och leda grupper och team, coacha ledare, chefer och medarbetare. Innan Creutz Coaching & Consulting hade jag flera olika roller som t ex försäljning, ekonomi, projektledning, controlling, analys, affärsstöd, produktansvar och affärsutveckling.

Konsulter

Anders Ramsell

Anders har drivit fyra bolag som VD och de senaste 25 åren har han i huvudsak haft rollen som rådgivare till företag både på operativ och strategisk nivå. Anders har erfarenhet av flera olika branscher såsom industri, konsult, life science och IT/telekom från huvudsakligen Europa och Asien. Hans specialitet är inom försäljning, målstyrning och Key Account Management.

Catarina Breitfeld

Catarina Breitfeld arbetar med kommunikation och presentationsteknik genom utbildningar och föreläsningar, samt erbjuder också medieträning och coaching. Catarina är certifierad ICC-coach och har lång erfarenhet av att arbeta med kommunikation genom sin bakgrund som journalist, regissör och skådespelerska, samt sina många år som programpresentatör på SVT.

Magnus Creutz

Magnus har mer än 10 års erfarenhet av operativt ledningsarbete inom konsult- och telekomverksamheter. Som konsult har han arbetat som stöd till ledningsgrupper och chefer inom områden som medarbetarmotivation, produktutveckling, kundlojalitet och varumärkesutveckling.

Om företaget

Baserat på en bred erfarenhet från arbete i och med olika företag och organisationer – kompletterat med livets egna med- och motgångar – hjälper vi varje kund att hitta verktygen och kraften att skapa en varaktig förändring. Creutz Coaching & Consulting stöttar organisationer och individer att utvecklas och nå sina mål genom coaching, workshops och föreläsningar.

Visionen

Det började med en tanke om att vilja hjälpa, stötta och förbättra. Så småningom utvecklades denna tanke till att en stark vilja att göra något alldeles speciellt – att hjälpa organisationer och individer att utvecklas och nå sin fulla potential!