Blogg, nyheter & information

I helgen var det midsommar, och ännu en gång blir jag lika överrumplad av att våren har gått så fort. Var det inte nyår alldeles nyss? Jag har hört att åren går allt fortare ju äldre vi blir, men något alla kanske inte vet är det finns en sak till som påverkar vår uppfattning om tiden – nämligen hur full vår almanacka är. Ju mer fullbokade vi är desto fortare upplevs tiden att gå. Det kan ju vara något att fundera på nu under semestern – det vill säga att se till att inte försöka hinna med så mycket som möjligt, utan istället passa på att bara ta det lugnt. Då kommer också semestern att räcka längre – eller i alla fall kommer det kännas så!

Att jag upplever att våren har gått så snabbt är kanske inte heller så konstigt när jag nu blickar tillbaka på allt som har hänt: flera nya samarbeten har inletts och förnyats, både vad gäller individer som vill ha coaching, och företag som har behov av att utveckla en eller flera arbetsgrupper. Under våren kunde jag också utvärdera och avsluta ett uppdrag där jag arbetat med en grupp företagssäljare på SATS. De genomgick ett skräddarsytt upplägg bestående av bland annat fyra workshops med fokus på kommunikation, värderingar och affärsmannaskap. Ni kan läsa vad deras ledare skriver om uppdraget HÄR

Jag också fått vara med på flera kick-offer och teamdagar under våren. Då har det handlat om allt från Färgspråket till att skapa och vidareutveckla handlingsplaner för att uppnå målen. Bl a fick jag spendera en härlig dag här ute:

kastellet2

Inför hösten är det också mycket nytt och spännande på gång i form av både nya samarbeten, nya koncept, seminarier och föreläsningar. Men mer om detta längre fram.

Till dess vill jag önska dig en riktigt härlig sommar!

paus